Maak direct een afspraak:
06 - 155 66 741

Wie ben ik

Mijn naam is Germa Been, en sinds 2020, samen met mijn man en twee kinderen woonachtig in Schuinesloot. In 2008 heb ik de opleiding dierverzorger afgerond en sindsdien werk gehad wat weinig met dieren te maken had. Dit heb ik altijd zeer gemist en de blijdschap was ook groot toen ik in mei 2014 bij een rottweilerkennel aan de slag kon. Ik heb daar heel veel geleerd en met zeer veel plezier gewerkt. Helaas moest ik daar na 2 jaar weg, maar wilde toch erg graag lekker met honden blijven werken.

En daar kwam toen het idee voor een hondenuitlaatservice! Omdat ik natuurlijk wel graag wilde weten waar ik precies aan begon en om ook een betrouwbaar adres te zijn heb ik de opleiding hondenuitlaatservice gevolgd aan de Martin Gausacademie en die afgerond met een mooie cijferlijst.

Bij mijn ouders thuis ben ik opgegroeid met Bouviers en mijn man en ik hebben een Rottweiler, Shelby genaamd. Met haar heb ik gehoorzaamheidscursussen gevolgd bij hondenschool Mijn Maatje in Dedemsvaart en zij vergezeld de wandelingen regelmatig.

Dankzij de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd ben ik dus een betrouwbaar adres waar uw hond een fijne tijd zal hebben!

shelb en ik