Hills hondenvoer

Hill´s hondenvoer is een premium hondenvoer merk dat zich richt op het bieden van hoogwaardige voeding aan honden van alle rassen (kleine rassen, middelgrote rassen en grote rassen) en leeftijden. Het merk is opgericht in de jaren ’30 en is sindsdien een pionier geweest in de voedingsindustrie voor huisdieren. Hill’s gelooft dat een goede voeding de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven en tot een langere levensverwachting voor honden en daarom gebruikt het merk alleen de beste en klinisch bewezen ingrediënten en voedingsstoffen in hun voer.

Het assortiment van Hill’s hondenvoer omvat verschillende soorten voer die afgestemd zijn op de behoeften van verschillende hondenrassen en leeftijdscategorieën, van puppy’s tot senioren. In deze categoriepagina leer je meer over de verschillende soorten Hill’s hondenvoer, de ingrediënten en voedingsstoffen, beoordelingen en ervaringen van andere hondenbezitters, waar je het kunt kopen en tips voor het voeren van Hill’s aan je hond.

Verschillende varianten Hill’s hondenvoer

Hills hondenvoer biedt een breed scala aan voedingsformules die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van verschillende hondenrassen en leeftijdscategorieën. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten Hill’s hondenvoer en de voordelen die ze bieden:

Hill’s Science plan Diet

kip hondenvoer 14 kg droogvoer hill's prescription diet slanke musculatuur bevorderen en is klinisch bewezen

Hill’s Science plan Diet biedt een uitgebreid assortiment aan droogvoer en natvoer voor volwassen honden van alle leeftijden en maten. Dit voer is ontworpen om te voorzien in de voedingsbehoeften van volwassen honden op basis van hun levensfase en specifieke behoeften, zoals gewichtsbeheersing, gevoelige maag, huid- en vachtgezondheid en mobiliteit.

Hill’s Prescription Diet

kip hondenvoer 14 kg droogvoer gezonde ontwikkeling kg speciaalvoer voedingsgevoelige honden

Hill’s Prescription Diet biedt een breed scala aan voedingsformules voor honden met specifieke medische aandoeningen, zoals nieraandoeningen, hartaandoeningen, diabetes en allergieën. Deze voedingsformules zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van oudere honden met deze aandoeningen en kunnen helpen om de symptomen te verminderen en de gezondheid te verbeteren.

Hill’s Ideal Balance

kip hondenvoer 14 kg droogvoer gezonde ontwikkeling kleine rassen gereduceerd vetgehalte, geleverd op hieronder aangegeven aantal dagen

Hill’s Ideal Balance is een voedingslijn die is ontworpen om ingrediënten van natuurlijke bronnen te combineren met de juiste hoeveelheid eiwitten, groenten en fruit om zo een uitgebalanceerde voeding te bieden voor honden van alle leeftijden en maten. Deze formules zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Hill’s Bioactive Recipe

Hill's Bioactive Recipe is klinisch bewezen

Hill’s Bioactive Recipe is een voedingslijn die zich richt op de gezondheid van de darmen van je hond. Het bevat een unieke combinatie van prebiotische vezels, klinisch bewezen antioxidanten, essentiële vetzuren en en dierlijke hoogwaardige eiwitten om de spijsvertering en de algehele gezondheid van je hond te ondersteunen.

Over het algemeen zijn de verschillende soorten Hill’s hondenvoer geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen, maar sommige voedingsformules zijn specifiek ontworpen voor bepaalde leeftijdscategorieën en o.a. middelgrote rassen. Het is daarom belangrijk om het etiket en de aanbevelingen te lezen voordat je een keuze maakt voor het voer van jouw trouwe viervoeter. Raadpleeg ook altijd een dierenarts als je niet zeker weet welk type Hill’s hondenvoer het beste is voor jouw puppy of volwassen hond.

Ingrediënten van Hill´s hondenvoer

Hill’s hondenvoer gebruikt hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een juiste groei en ontwikkeling. Hieronder vind je een overzicht van de ingrediënten die vaak voorkomen in Hill’s hondenvoer:

Eiwitbronnen:

Hill’s hondenvoer bevat hoogwaardige eiwitbronnen zoals heerlijke kip, kalkoen, rundvlees en lam. Deze eiwitbronnen zijn belangrijk voor de spiergroei en -onderhoud van jouw hond.

Koolhydraten:

Hill’s hondenvoer bevat koolhydraten uit bronnen zoals bruine rijst, volkoren maïs, gerst en haver. Deze koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor jouw hond.

Groenten en fruit:

Hill’s hondenvoer bevat ook groenten en fruit zoals erwten, wortelen, appels en cranberries. Deze ingrediënten bevatten belangrijke voedingsstoffen en vezels die de gezondheid van jouw hond ondersteunen.

Vitaminen en mineralen:

Hill’s hondenvoer bevat een uitgebalanceerde mix van vitaminen en aangepast mineraalgehalte, waaronder vitamine E, vitamine C, calcium en ijzer. Deze voedingsstoffen zijn belangrijk voor de gezondheid van jouw hond en kunnen helpen om ziekten en aandoeningen te voorkomen.

Hoogwaardig droogvoer van 14 kg voor volwassen honden:

Hill’s droogvoer voor honden is een voedzame en smakelijke optie voor honden van alle leeftijden en maten. Het voer is samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen en bevat hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een gebalanceerde voeding. Het voer bevat ook speciale antioxidanten die het immuunsysteem van uw hond ondersteunen en waardevolle Omega vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid en mooie vacht ondersteunen.

Hill’s evenwichtig droogvoer is beschikbaar in verschillende varianten, waaronder voer speciaal ontworpen voor honden met specifieke voedingsbehoeften, zoals gevoelige maag en darmen of gewrichtsproblemen. Met Hill’s smakelijk droogvoer geeft u uw hond een voedzame en heerlijke maaltijd die bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven.

Het is belangrijk om te weten dat sommige honden allergisch kunnen zijn voor bepaalde licht verteerbare ingrediënten. Daarom biedt Hill’s hondenvoer ook wetenschappelijk ontwikkeld specifieke voedingsformules aan voor honden met allergieën en gevoeligheden. Als jouw hond gevoelig is voor bepaalde ingrediënten of levende planten, is het belangrijk om het etiket van het voer te lezen en de aanbevelingen van jouw dierenarts te volgen.

Hill’s producten voor iedere type hond

Hill’s biedt een breed scala aan hondenvoerproducten die speciaal zijn ontworpen voor verschillende soorten honden, van puppy’s tot senior honden en van kleine rassen, tot middelgrote rassen tot grote rassen. Of je nu op zoek bent naar voer voor gewichtsbeheersing, voedselallergieën of een specifieke voedingsbehoefte, Hill’s heeft een product dat past bij de unieke behoeften van jouw hond.

kip hondenvoer 14 kg kleine rassen ondersteunt gewichtscontrole bijpassende producten

Kleine honden

 • Hill’s Science Plan hondenvoer Small & Miniature: Dit voer is speciaal ontworpen voor kleine rassen en honden (zoals de jack russel black and tan) en mini-hondenrassen en bevat ingrediënten die zorgen voor een gezonde groei en ontwikkeling, evenals een gezond immuunsysteem.
 • Hill’s SP Perfect Weight Small & Miniature: Dit voer is gericht op kleine en mini-hondenrassen die wat extra hulp nodig hebben bij gewichtsbeheersing en bevat ingrediënten die helpen om het ideale gewicht te bereiken en behouden.
 • Hill’s SP Oral Care Small & Miniature: Dit voer is ontworpen voor kleine en mini-hondenrassen die gevoelig zijn voor klinisch bewezen tandplak en tandsteen en bevat ingrediënten die helpen om de tanden schoon te houden en een gezonde mondgezondheid te behouden.
 • Hill’s SP Puppy Small & Miniature: Dit voer is speciaal ontworpen voor kleine en mini-puppy’s en bevat ingrediënten die zorgen voor een juiste groei en ontwikkeling, evenals een gezond immuunsysteem.
6 kg chronische diarree gezonde ontlasting hill's perfect weight hill's senior honden

Middelgrote honden

 • Hill’s Science Plan (SP) Adult Medium: Dit voer is gericht op volwassen honden van middelgrote rassen en bevat ingrediënten die zorgen voor een gezonde spijsvertering, gezonde huid en vacht, evenals een gezond immuunsysteem.
 • Hill’s SP Perfect Weight Medium: Dit voer is gericht op middelgrote rassen die wat extra hulp nodig hebben bij gewichtsbeheersing en bevat ingrediënten die helpen om het ideale gewicht te bereiken en behouden.
 • Hill’s SP Plan Sensitive Stomach & Skin Medium: Dit voer is ontworpen voor middelgrote rassen die gevoelig zijn voor spijsverteringsproblemen en huidirritatie en bevat ingrediënten die zorgen voor een gezonde spijsvertering en een gezonde huid en vacht.
 • Hill’s SP Puppy Medium: Dit voer is speciaal ontworpen voor middelgrote rassen / puppy’s en bevat ingrediënten die zorgen voor een mooie groei en ontwikkeling, evenals een gezond immuunsysteem.
hill's senior evenwichtige voeding receptuur ontlast rijst healthy development

Grote honden

 • Hill’s Science Plan (SP) Adult Large Breed: Dit voer is gericht op volwassen honden en grote rassen en bevat ingrediënten die zorgen voor gezonde gewrichten, gezonde spieren en een gezond immuunsysteem.
 • Hill’s SP Perfect Weight Large Breed: Dit voer is gericht op grote rassen die wat extra hulp nodig hebben bij gewichtsbeheersing en bevat ingrediënten die helpen om het ideale gewicht te bereiken en behouden.
 • Hill’s SP Puppy Large Breed: Dit voer is speciaal ontworpen voor grote puppy’s en bevat ingrediënten die zorgen voor een perfecte groei en ontwikkeling, evenals een gezond immuunsysteem.
 • Hill’s SP Healthy Mobility Large Breed: Dit voer is ontworpen voor grote rassen die gevoelig zijn voor gewrichtsproblemen en bevat ingrediënten die helpen bij het ondersteunen van gezonde gewrichten en mobiliteit.

Speciale voedingsbehoeften

 • Voor gecastreerde honden biedt Hill’s Science Plan Adult Perfect Weight Mini en Hill’s SP Adult Perfect Weight Medium/Large speciale formules aan die helpen om het ideale gewicht te bereiken en behouden, terwijl ze ook zorgen voor een gezonde spijsvertering en immuunsysteem.
 • Voor oudere honden biedt Hill’s Science Plan Adult 7+ en Hill’sSP Youthful Vitality een speciale formule die zorgt voor gezonde gewrichten, hersenfunctie, spieren en vitaliteit bij oudere honden.
 • Voor sportieve honden biedt Hill’s Science Plan Performance Adult en Hill’s SP Active Longevity een speciale formule die zorgt voor gezonde magere spieren, gewrichten en energie voor honden met een actieve levensstijl.
 • Voor volgroeide honden biedt Hill’s Science Plan Adult een uitgebalanceerde voeding met ingrediënten die zorgen voor gezonde gewrichten, spieren, huid en vacht, en een gezond immuunsysteem.
 • Voor te dikke honden biedt Hill’s Science Plan Adult Perfect Weight en Hill’s SP Light een speciale formule aan die helpt om gewichtsverlies te bevorderen en het ideale gewicht te bereiken en behouden.
 • Voor te dunne honden biedt Hill’s Science Plan Puppy en Hill’s SP Adult een voedzame formule aan die zorgt voor een perfecte groei en ontwikkeling, spiermassa en energie voor honden die moeite hebben om op gewicht te blijven.

Het is belangrijk om te onthouden dat elk hond unieke voedingsbehoeften heeft en dat het belangrijk is om het voer te kiezen dat past bij de specifieke behoeften van jouw hond. Raadpleeg altijd een dierenarts voordat je overstapt op een nieuw voer.

Beoordelingen en ervaringen van Hill´s hondenvoer

Over het algemeen zijn hondenbezitters positief over Hill’s voeding. Veel eigenaren melden dat hun hond een glanzende vacht heeft en meer energie heeft na het eten van Hill’s producten. Andere voordelen die vaak worden genoemd zijn verbeterde spijsvertering, minder tandsteen en een gezond gewicht.

Er zijn echter ook enkele negatieve ervaringen gemeld, zoals honden die niet goed reageren op bepaalde ingrediënten in het voer en maagproblemen (o.a. gastro intestinale aandoeningen, een maagonsteking) hebben. Sommige hondenbezitters melden ook dat hun hond niet van de onweerstaanbare smaak van het voer houdt.

Het is belangrijk om op te merken dat elke hond anders is en unieke voedingsbehoeften heeft. Wat voor de ene hond werkt, werkt mogelijk niet voor een andere hond. Het is daarom belangrijk om te overleggen met een dierenarts voordat je een nieuwe voeding introduceert om er zeker van te zijn dat het past bij de specifieke behoeften van jouw hond.

licht overgewicht lage energiebehoefte vitale stoffen lekkere kip hogere levensverwachting

Waar Hill´s hondenvoer kopen?

Hill’s hondenvoer is verkrijgbaar bij verschillende dierenwinkels en online winkels, waaronder Pets Place, DierenwinkelXL, Zooplus, en Bol.com. Het is ook verkrijgbaar bij sommige dierenartspraktijken.

De prijzen van Hill´s hondenvoer kunnen per winkel verschillen. Dus het is de moeite waard om online prijzen te vergelijken om de beste deals te vinden. Vaak hebben online winkels speciale aanbiedingen en kortingscodes beschikbaar waarmee je kunt besparen op Hill’s hondenvoeding. Het is ook een goed idee om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Hills. Aangezien ze regelmatig kortingsbonnen en aanbiedingen versturen aan abonnees.

Houd er rekening mee dat als je Hill’s online bestelt, je mogelijk verzendkosten moet betalen. Sommige winkels bieden gratis verzending (door een gespecialiseerde transporteur bezorgd) aan bij bestellingen boven een bepaald bedrag.

Tips voor het voeren van Hill’s hondenvoeding

De hoeveelheid Hills hondenvoeding die je hond nodig heeft, hangt af van zijn leeftijd, gewicht en activiteitsniveau. Op de verpakking van het voer staat meestal een voedingsrichtlijn die je kunt volgen als basis. Het is echter belangrijk om op te merken dat elke hond uniek is en individuele voedingsbehoeften heeft. Dus het is altijd het beste om te overleggen met een dierenarts over de juiste hoeveelheid voer voor jouw hond.

Over het algemeen wordt aangeraden om volwassen honden twee keer per dag te voeren. En puppy’s drie tot vier keer per dag. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je hond altijd toegang heeft tot vers drinkwater.

Naast Hill’s hondenvoer kan het ook nodig zijn om supplementen toe te voegen aan de voeding van je hond. Om ervoor te zorgen dat hij alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Overleg met een dierenarts over welke supplementen geschikt zijn voor jouw hond.

Het is ook belangrijk om je hond niet te veel te voeren. En zijn gewicht regelmatig te controleren om overgewicht te voorkomen. Als je hond te zwaar is, kan het nodig zijn om over te stappen op een voer met minder calorieën. Of om de hoeveelheid voer te verminderen.

Verschillende merken hondenvoer

Er zijn verschillende hondenvoer merken op de markt beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van diverse merken hondenvoeding voor ieder type hond.

 • Renske
 • Hill´s
 • Prins
 • Acana
 • Jarco
 • Orijen
 • Riverwood
 • Smolke
 • Royal Canin
 • Profine
 • Cavom
 • Barca
 • Eukanuba
 • Specific
 • Wooof
 • Grandorf
 • Brit
 • Energique
 • Frolic
 • Kenner
 • Brekz
 • Natural Health
 • Inbalance
 • Canagan
 • Carnis
 • Yarrah
 • Carocroc
 • Pedigree
 • Canex
 • Puro
bijzonder actieve geoptimeerd voedingsstofprofiel helpt ouderdomsverschijnselen vitaler leven

Veelgestelde vragen over Hill’s hondenvoer

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over Hill’s hondenvoeding:

Welke ingrediënten zitten er in Hill’s hondenvoeding?

Hill’s hondenvoeding bevat een mix van hoogwaardige eiwitten, groenten, fruit, granen en andere waardevolle voedingsstoffen. Die essentieel zijn voor de gezondheid van honden. De specifieke ingrediënten variëren per type voer en zijn ontworpen. Om aan de specifieke voedingsbehoeften van verschillende hondenrassen en leeftijdsgroepen te voldoen.

Is Hill’s hondenvoeding geschikt voor honden met allergieën?

Hill’s heeft een aantal hypoallergene hondenvoerlijnen die zijn ontworpen voor honden met specifieke voedselallergieën. Raadpleeg echter altijd een dierenarts voordat je een speciaal dieet voor je hond kiest.

Hoeveel Hill’s hondenvoeding moet ik mijn hond geven?

De hoeveelheid Hill’s hondenvoeding die je aan je hond moet geven, hangt af van zijn leeftijd, gewicht en activiteitsniveau. Raadpleeg de verpakking voor richtlijnen en overleg met een dierenarts over de juiste hoeveelheid voer voor jouw hond.

Waar kan ik Hill´s hondenvoer hondenvoeding kopen?

Hill´s hondenvoer is verkrijgbaar bij dierenwinkels, supermarkten en online winkels. Raadpleeg de website van Hill’s voor een lijst met verkooppunten.

Kan ik Hill´s hondenvoer combineren met ander hondenvoer?

Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om Hill’s hondenvoeding te combineren met ander hondenvoer. Omdat dit de voedingsbalans kan verstoren. Als je hond meerdere soorten voer nodig heeft, overleg dan altijd met een dierenarts. Over de beste manier om deze te combineren.

Heeft Hill’s hondenvoeding bijwerkingen?

In zeldzame gevallen kunnen sommige honden gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten in Hill’s hondenvoeding. Wat kan leiden tot bijwerkingen zoals maagproblemen of huidirritatie. Als je veranderingen in het gedrag van je hond opmerkt na het overschakelen naar Hill’s hondenvoeding. Stop dan met het voeren en raadpleeg een dierenarts.

Is Hill´s hondenvoer hondenvoeding geschikt voor alle leeftijden en hondenrassen?

Hill’s hondenvoeding is beschikbaar voor verschillende hondenrassen en leeftijdsgroepen, van puppy’s tot volwassen honden en kleine rassen tot grote rassen. Raadpleeg de verpakking om te zien welk type voer het beste past bij de leeftijd en het ras van jouw hond.

Conclusie over Hill´s hondenvoer

Het is algemeen bekend dat Hills hondenvoeding een uitgebalanceerde voeding biedt voor honden van verschillende grote rassen en leeftijden. De voordelen van dit hoogwaardig hondenvoer zijn onder meer de hoogwaardige ingrediënten. Maar ook de verscheidenheid aan formules voor verschillende gezondheidsbehoeften en de positieve feedback van veel hondenbezitters.

Het kiezen van het juiste type Hills hondenvoeding voor jouw hond hangt af van verschillende factoren. Zoals leeftijd, gewicht, gezondheidsbehoeften en persoonlijke smaak van je hond. Het is altijd belangrijk om rekening te houden met de individuele behoeften van je hond. En eventuele allergieën of gevoeligheden bij het kiezen van Hills hondenvoeding.

Als je vragen hebt over Hills hondenvoeding of de voedingsbehoeften van je hond. Is het altijd een goed idee om een dierenarts te raadplegen.