Over Hondop1

Hoe je een hoop ELLENDE kunt voorkomen met je puppy door het volgen van deze Tips…

Veel mensen weten niet goed hoe ze een pup moeten opvoeden en daardoor wordt de pup niet goed opgevoed.

Zonder goede begeleiding kunnen puppy’s gemakkelijk onhandelbaar en moeilijk hanteerbaar worden. Dit kan leiden tot problemen zoals onophoudelijk blaffen, een gebrek aan gehoorzaamheid, en het ergste van alles, de hond gaat volledig zijn eigen gang.

Hondop1 geeft u tips waarmee u uw hond kunt opvoeden tot een goed opgevoede metgezel waar u op kunt vertrouwen. Met een goede training staat uw hond door dik en dun aan uw zijde.

Een greep uit de boeken vol met tips:

beagle handboek
border collie geheimen
golden retriever geheimen
labradoodle geheimen
labrador geheimen
chihuahua handboek
duitse herder handboek
franse bulldog handboek
jack russel handboek
puppyboek

Over Michel

michel van hondop1

Ik was van kinds af aan al een hondenliefhebber. Ben opgegroeid op een hondenpension met veel verschillende die dagelijks kwamen logeren. Toen ik ouder werd, besloot ik mee te helpen in het bedrjif van mijn ouders. Daar heb ik ontzettend veel kennis opgedaan en ben andere hondenbezitters gaan helpen.

Ik zat vaak aan de balie, waar mensen terecht konden voor advies over de beste verzorging van hun hond. Elke dag hielp ik mensen en gaf hen tips over hun honden en puppy’s. Hoe vaak ze uitgelaten moesten worden, of er gespeeld kon worden en gaf zelfs verzorgingstips

Het duurde niet lang voordat een klant vertelde dat ik mijn kennis met iedereen moest delen.

“Iemand die zoveel over honden weet, verdient een podium om zich te etaleren”.

Maar ik zit er helemaal niet op te wachten om voor een groep mensen uitleg te geven over een hond. Dat zit niet in mijn persoonlijkheid en vind het zelfs een beetje eng.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar boeken en e-books die mijn kennis kunnen overbrengen. Ik ben begonnen met het schrijven van artikelen op deze website en probeer zo veel mogelijk kennis en tips te geven zodat iedereen kan genieten van zijn viervoeter.

Bekijk mijn aanbeveling voor iedere hondenliefhebber die een nieuwe pup wil gaan trainen:

puppyboek