Renske hondenvoer

Renske hondenvoer is een Nederlands merk hondenvoeding dat zich toelegt op het produceren van natuurlijk en gezond hondenvoer. Het merk is opgericht in 2008 door Renske van den Berg, die geïnspireerd werd door haar eigen hond die leed aan gezondheidsproblemen.

Renske realiseerde zich dat veel commercieel hondenvoer gevuld was met ongezonde ingrediënten en besloot haar eigen voer te maken met enkel natuurlijke ingrediënten. Het resultaat was Renske hondenvoeding: een merk dat al snel populair werd onder hondenbezitters die op zoek waren naar gezonde en voedzame voeding voor hun huisdieren.

Top 5 meest populaire producten van Renske hondenvoer

Renske hondenvoer biedt een breed scala aan voedzame en smakelijke producten voor honden. De top 5 producten van Renske zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en staan bekend om hun hoge kwaliteit en voedingswaarde. Hieronder de 5 meest populaire producten van dit moment:

#1 Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr

Renske Variatiebox Kate royal canin veterinary diet renske vers renske natover vers gestoomd vers maaltijden

Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr is een assortiment van 12 verschillende smaken natvoer voor honden, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Het is een ideale optie voor hondenbezitters die hun hond graag laten genieten van verschillende smaken en afwisseling in hun voeding.

#2 Renske Vers Vlees Kerst Limited Edition Hondenvoer 395 GR (x10)

Renske Vers Vlees Kerst Limited Edition vers gestoomd vers maaltijden licht verteerbaar renske kattenvoer

Renske Vers Vlees Kerst Limited Edition Hondenvoer 395 GR (x10) is een tijdelijk product speciaal voor de feestdagen, gemaakt van vers echt vlees en natuurlijke ingrediënten die perfect zijn voor honden om van te genieten tijdens de kerstperiode. Het is een smakelijk en voedzaam alternatief voor commercieel hondenvoer en is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen.

#3 Renske – Super Premium Zalm Graanvrij – Hondenvoer – 12 kg

renske vers maaltijden renske natvoers vers gestoomd namelijk super premium droogvoer gevarieerd dieet

Renske – Super Premium Zalm Graanvrij – Hondenvoer – 12 kg is een graanvrije droogvoeding voor honden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder vis en zoete aardappelen, om te voorzien in de voedingsbehoeften van honden van alle rassen en leeftijden. Het voer bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en is vrij van chemische conserveringsmiddelen, wat het een gezonde optie maakt voor honden met een gevoelige maag of allergieën.

#4 Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip/Rijst 15 KG

renske vers gestoomd renske natvoer vers vlees of verse vlles of verse vis natuurlijke grondstoffen kieskeurige eters

Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip/Rijst 15 KG is een droogvoeding voor volwassen en senior honden, gemaakt van kip en rijst en verrijkt met omega-3 en omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht. Het voer is licht verteerbaar en bevat geen kunstmatige toevoegingen, waardoor het een gezonde optie is voor honden van alle rassen en leeftijden.

#5 Renske Super Premium Adult Lam Graanvrij 12 KG

vlees of verse vis gezonden maaltijd premium puppy langer houdbaar gezonden beloningen verse maaltijden

Renske Super Premium Adult Lam Graanvrij 12 KG is een graanvrije hondenvoer voor volwassen honden, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder verse lam, zoete aardappelen en erwten, om te voorzien in de voedingsbehoeften van honden van alle rassen en leeftijden. Het voer bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en is vrij van conserveringsmiddelen, wat het een gezonde optie maakt voor honden met een gevoelige maag of allergieën.

Wat maakt Renske hondenvoer uniek?

Er zijn 2 belangrijke redenen waarom men kan kiezen voor Renske hondenvoer:

 1. Kwaliteitscontrole en ingrediënten: Renske hondenvoer is gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke producten. Bovendien worden de producten regelmatig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.
 2. Productlijnen: Renske biedt een breed scala aan productlijnen, waaronder natvoer, droogvoer en snacks, die elk zijn ontworpen om aan de voedingsbehoeften van verschillende hondenrassen en leeftijden te voldoen. Er zijn ook graanvrije en hypoallergene opties beschikbaar voor honden met speciale behoeften.

Alle type producten uit het assortiment Renske hondenvoer

Hieronder volgt een gedetailleerdere beschrijving van de verschillende producten en productlijnen van Renske hondenvoeding.

Natvoer voor honden

 • Verse Maaltijden: Renske’s Verse Maaltijden zijn gemaakt van verse ingrediënten en zijn beschikbaar in verschillende smaken en texturen. De maaltijden zijn verpakt in hersluitbare bakjes en kunnen zowel als hoofdmaaltijd of als aanvulling op premium droogvoer worden gebruikt.
 • Gestoomd Vers Vlees: Renske’s Gestoomd Vers Vlees is een natvoer dat in de verpakking is vers gestoomd om de voedingsstoffen en smaak te behouden. Het is beschikbaar in verschillende smaken en kan zowel als hoofdmaaltijd of als aanvulling op droogvoer worden gebruikt.
 • Vers Vlees Maaltijden: Renske’s Vlees Maaltijden zijn gemaakt van verse ingrediënten en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De Renske vers maaltijden zijn beschikbaar in verschillende smaken en kunnen zowel als hoofdmaaltijd of als aanvulling op Renske super premium droogvoer worden gebruikt.

Droogvoer voor honden

 • Super Premium Droogvoer: Renske’s Super Premium Droogvoer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder verse vis, vlees en groenten. Het is beschikbaar in verschillende smaken en varianten, waaronder graanvrij en hypoallergeen.
 • Graanvrij Droogvoer: Renske’s Graanvrij Droogvoer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is speciaal ontworpen voor honden met een gevoelige maag of allergieën. Het is beschikbaar in verschillende smaken en varianten, waaronder met diverse smaken kip, lam of zalm.
 • Speciaalvoer: Renske’s Speciaalvoer is ontworpen voor honden met speciale behoeften, zoals honden met overgewicht of ouder wordende honden. Het is beschikbaar in verschillende varianten en smaken en bevat speciale ingrediënten om de gezondheid en vitaliteit van de hond te ondersteunen.

Snacks voor honden

 • Vleesrepen: Renske’s Vleesrepen zijn gemaakt van 100% vlees en zijn een gezonde en smakelijke snack voor honden. Ze zijn beschikbaar in verschillende smaken en varianten, waaronder diverse smaken kip, lam en eend.
 • Gedroogde snacks: Renske’s Gedroogde snacks zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn een gezonde en smakelijke snack voor honden. Ze zijn beschikbaar in verschillende smaken en varianten, waaronder rund, kip en eend.
 • Kauwsnacks: Renske’s Kauwsnacks zijn ontworpen om de tanden en kaken van honden te versterken en te reinigen. Ze zijn beschikbaar in verschillende smaken en varianten graanvrij droogvoer van Renske is een goede keuze voor honden die gevoelig zijn voor granen en gluten omdat het gemaakt is van hoogwaardige ingrediënten zoals verse groenten en fruit en dierlijke eiwitten.
gezonde groenten merk renske gezonden voeding iedere hond oven baked tradition koelkast bewaard

Voedingsadvies voor honden

Voor pups wordt Renske Verse Maaltijd Puppy aanbevolen, een complete en uitgebalanceerde voeding speciaal ontwikkeld voor puppy’s.

Voor volwassen honden zijn er verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren van de hond. Renske Super Premium en Graanvrij Droogvoer zijn populaire keuzes. Daarnaast zijn er diverse natvoer opties zoals vers Gestoomd Vers Vlees en Vers Vlees Maaltijden.

Voor senior honden wordt Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior aanbevolen, een graanvrij droogvoer dat speciaal ontwikkeld is voor oudere honden.

Voor honden met speciale behoeften, zoals honden met een gevoelige spijsvertering of allergieën, heeft Renske verschillende soorten Speciaalvoeding beschikbaar, zoals graanvrije opties en maaltijden met een enkel eiwitbron. Het is aan te raden om in dergelijke gevallen contact op te nemen met een dierenarts voor professioneel advies.

Waarom kiezen voor Renske hondenvoer?

Voordelen van natuurlijk hondenvoer:

Renske natuurlijke diervoeding is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde voeding voor honden. Renske natuurlijke diervoeding kan bijdragen aan een gezonde huid en vacht, verbeterde spijsvertering en een versterkt immuunsysteem.

Klantbeoordelingen:

Renske hondenvoer heeft veel positieve klantbeoordelingen op basis van smaak, kwaliteit en gezondheidsvoordelen. Veel klanten melden dat hun honden het voer lekker vinden en dat hun gezondheid en energie zijn verbeterd sinds ze zijn overgestapt op Renske hondenbrokken.

Vergelijking met andere hondenvoermerken:

Renske hondenvoer onderscheidt zich van andere merken door de premium ingrediënten, de hoge kwaliteitscontrole en de verschillende productlijnen die beschikbaar zijn voor honden van alle leeftijden en met verschillende behoeften. Daarnaast zijn veel Renske producten graanvrij en bevatten ze geen kunstmatige toevoegingen of chemische conserveringsmiddelen.

Verschillende merken hondenvoer

Er zijn verschillende hondenvoer merken op de markt beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van diverse merken hondenvoeding voor ieder type hond.

 • Renske
 • Hill´s
 • Prins
 • Acana
 • Jarco
 • Orijen
 • Riverwood
 • Smolke
 • Royal Canin
 • Profine
 • Cavom
 • Barca
 • Eukanuba
 • Specific
 • Wooof
 • Grandorf
 • Brit
 • Energique
 • Frolic
 • Kenner
 • Brekz
 • Natural Health
 • Inbalance
 • Canagan
 • Carnis
 • Yarrah
 • Carocroc
 • Pedigree
 • Canex
 • Puro
senior honden vacuüm verpakt hoogwaardige kwaliteit verse vis als hoofdingrediënt beste voeding moeilijke eters

Veelgestelde vragen over Renske hondenvoer

In deze FAQ-sectie beantwoorden we de meest gestelde vragen over Renske hondenvoer, van de ingrediënten en voedingsstoffen tot aan de bewaring en levering. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt om de beste voedingskeuzes te maken voor jouw hond.

Wat zijn de ingrediënten van Renske hondenvoer?

De ingrediënten van Renske hondenvoer zijn afhankelijk van het specifieke product, maar over het algemeen gebruikt Renske natuurlijke diervoeding en hoogwaardige ingrediënten. Dit kan onder andere vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden bevatten.

Waar komen de ingrediënten vandaan?

Renske streeft ernaar om zoveel mogelijk ingrediënten lokaal in te kopen, voornamelijk uit Europa. Ze hebben goede relaties met lokale leveranciers en zorgen voor een hoge kwaliteit van de ingrediënten.

Is Renske hondenvoer geschikt voor honden met allergieën?

Renske biedt ook speciaal hondenvoer voor honden met allergieën, intoleranties of gevoelige maag en darmen. Deze producten bevatten specifieke ingrediënten zoals één dierlijke eiwitbron of zijn graanvrij om allergische reacties te minimaliseren. Het is echter altijd aan te raden om het voedingspatroon van uw hond te bespreken met uw dierenarts.

Hoeveel moet ik mijn hond voeren?

De hoeveelheid Renske hondenvoer die uw hond nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, activiteitsniveau en gezondheid. Op de verpakking staat een voedingsadvies, maar het is belangrijk om uw hond regelmatig te wegen en de voeding aan te passen indien nodig.

Hoe lang is Renske hondenvoer houdbaar?

De houdbaarheid van Renske hondenvoer varieert afhankelijk van het specifieke product, maar staat altijd vermeld op de verpakking. Over het algemeen is Renske hondenvoer minimaal 1 jaar houdbaar na productiedatum.

Moet Renske hondenvoer in de koelkast bewaard worden?

De verse maaltijden van Renske moeten in de koelkast bewaard worden, maar het droogvoer hoeft niet gekoeld te worden. Na opening van het blikje of de verpakking is het aan te raden om de inhoud in de koelkast te bewaren en binnen 2 dagen te gebruiken.

Kan ik Renske hondenvoer combineren met ander hondenvoer?

Het is mogelijk om Renske hondenbrokken te combineren met ander hondenvoer, maar het is belangrijk om de voeding goed af te stemmen op de behoeften van uw hond. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om droogvoer en Renske natvoer door elkaar te mengen omdat de voedingswaarden verschillen. Overleg altijd met uw dierenarts als u twijfelt over de voeding van uw hond.